Sorteer op
Sorteer op

Geurbloem
Geurbloemen zijn zeer geschikt als orginele decoratie in huis. De bloemen geven een heerlijke geur af. De bloemen zijn het beste te ruiken in een wat kleinere ruimte zoals het toilet of badkamer. Je kunt de bloem leuk decoreren op een mooi schoteltje of dienblad.

Geurzakjes
We hebben diverse geurzakjes met verschillende geuren. De geurzakjes zijn heerlijk om te gebruiken in de kast, in het toilet of als decoratie in huis. Zo kan je de geurzakjes makkelijk ophangen of neerleggen. De geurzakjes worden met hand en liefde gemaakt! Zolang je het geurzakje nog niet gebruikt, raden wij u aan het dicht te laten in het plastic zakje. 

Geuren van Smellies:
Aura Zone - Een krachtige zoete geur vol lef. De geur wordt omschreven als magisch, dit komt omdat in de geur unike ingrediënten gebruikt worden. 

Babypowder - Dit is een poederachtige geur die je doet denken aan de geur van een pasgeboren baby.

Black magic - Charismatiche en gewaagde geur. Een zeer vrouwelijke geur met vele orientaalse noten, zoete bloemen & een vleugje vanille.

Blue Fresh - Deze geur is geïnspireerd door Lenor Unstoppable.
De naam van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.

Fluffy & Cuddles - Een geur uit een bekende wasverwachter lijn. De geur heeft een extra frisse geur. 

Fresh Linen - Niet is beter dan de geur van net gewassen laken, die heerlijk aan het drogen zijn in een zacht briesje. Schoon is het beste woord; schone geur waar je blij van word en je een ontspannen gevoel geeft.   

Musk & Sandelwood - Typische sandelwood geur. Warme tonen zoals musk, vetiver & sandelwood.

Pinky Scandal - Deze geur is geïnspireerd door Scandal van Jean Paul Gaultier. Scandal is een opvallende geur vol energie met geurnoten zoals bloedsinaasappel, honing en patchouli
De naam van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.

Relax & Zen - Dupe van Jo Malone*, dark amber & ginger lily. Een zeer vrouwelijke, houtachtige geur. Werkt kalmerend & ontspannend.
De naam van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.

Cherry Blossom - Een elegante bloemengeur. Het doet je denken aan de in bloei staande kersenbomen. 

Forever & Ever - Een bloemige geur. Frisse & bloemen tonen zijn duidelijk aanwezig. Forever & Ever is geïnspireerd door Eternity van Calvin Klein*.

* De namen van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.​

© 2018 - 2021 lifestyle 72 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel