Sorteer op
Sorteer op

Geurkaarsen
Kaarsen zorgen voor gezelligheid en een extra sfeer in huis, vooral als het buiten sneller donker wordt. elk kaars biedt lange geur- en branduren. We hebben vele soorten geurkaarsen. Bij elke kaars zijn de geur- en branduren vermeldt. 
Vele geurkaarsen die wij in ons assortiment hebben zijn gemaakt van Eco/ soja. Geurkaarsen kunnen ook een prefect cadeau zijn voor u zelf, uw familie, vrienden of andere kenissen. De kaarsen zijn gemakkelijk online te bestellen of kom gezellig langs in de winkel.

Geurkaarsen helpt om een ontspannen en rustig gevoel te krijgen, waardoor u zich snel fijner voelt. 

Voordelen van sojakaarsen: 
Langere brandtijd
Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen. U heeft dus veel langer plezier van je kaars(en).

Geen roet
Heeft u het ook wel meegemaakt dat u een kaars bij de muur heeft gezet en er een grote zwarte walm op uw muur achterbleef? Of als u vaak kaarsen brandt in uw huis, de muren en het plafond op den duur zwart worden? Daarnaast zitten er ook stoffen (zoals benzeen) in deze zwarte rook, die slecht zijn voor uw gezondheid. 
Sojakaarsen veroorzaken namelijk geen zichtbare rook en stoten niet tot nauwelijks roet af. Dus geen zorgen, zet uw huis gerust vol met Eco-kaarsen.

Betere geurverspreiding
Sojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. 

Volledig opbranden van de kaars
Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee. Daarnaast kunt u het glas van de kaars makkelijk schoonmaken (ook vaatwasser bestendig) zodat je het glas de volgende keer bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een lekker drankje ;-). Bij paraffine kaarsen blijft er vaak veel was over in het glas en zal je de was nooit volledig uit het glas kunnen krijgen, zonde! (Dit geldt voor alle MyFlame kaarsen). 

Geuren:
Aura Zone - Een krachtige zoete geur vol lef. De geur wordt omschreven als magisch, dit komt omdat in de geur unike ingrediënten gebruikt worden. 

Babypowder - Dit is een poederachtige geur die je doet denken aan de geur van een pasgeboren baby.

Black magic - Charismatiche en gewaagde geur. Een zeer vrouwelijke geur met vele orientaalse noten, zoete bloemen & een vleugje vanille.

Blue Fresh - Deze geur is geïnspireerd door Lenor Unstoppable.
De naam van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.

Fluffy & Cuddles - Een geur uit een bekende wasverwachter lijn. De geur heeft een extra frisse geur. 

Fresh Linen - Niet is beter dan de geur van net gewassen laken, die heerlijk aan het drogen zijn in een zacht briesje. Schoon is het beste woord; schone geur waar je blij van word en je een ontspannen gevoel geeft.   

Musk & Sandelwood - Typische sandelwood geur. Warme tonen zoals musk, vetiver & sandelwood.

Pinky Scandal - Deze geur is geïnspireerd door Scandal van Jean Paul Gaultier. Scandal is een opvallende geur vol energie met geurnoten zoals bloedsinaasappel, honing en patchouli
De naam van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.

Relax & Zen - Dupe van Jo Malone*, dark amber & ginger lily. Een zeer vrouwelijke, houtachtige geur. Werkt kalmerend & ontspannend.
De naam van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.

Cherry Blossom - Een elegante bloemengeur. Het doet je denken aan de in bloei staande kersenbomen. 

Forever & Ever - Een bloemige geur. Frisse & bloemen tonen zijn duidelijk aanwezig. Forever & Ever is geïnspireerd door Eternity van Calvin Klein*.

* De namen van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.​

© 2018 - 2021 lifestyle 72 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel