Sorteer op
Sorteer op

Geurkaarsen
Kaarsen zorgen voor gezelligheid en een extra sfeer in huis, vooral als het buiten sneller donker wordt. elk kaars biedt lange geur- en branduren. We hebben vele soorten geurkaarsen. Bij elke kaars zijn de geur- en branduren vermeldt. 
Vele geurkaarsen die wij in ons assortiment hebben zijn gemaakt van Eco/ soja. Geurkaarsen kunnen ook een prefect cadeau zijn voor u zelf, uw familie, vrienden of andere kenissen. De kaarsen zijn gemakkelijk online te bestellen of kom gezellig langs in de winkel.

Geurkaarsen helpt om een ontspannen en rustig gevoel te krijgen, waardoor u zich snel fijner voelt. 

Voordelen van sojakaarsen: 
Langere brandtijd
Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen. U heeft dus veel langer plezier van je kaars(en).

Geen roet
Heeft u het ook wel meegemaakt dat u een kaars bij de muur heeft gezet en er een grote zwarte walm op uw muur achterbleef? Of als u vaak kaarsen brandt in uw huis, de muren en het plafond op den duur zwart worden? Daarnaast zitten er ook stoffen (zoals benzeen) in deze zwarte rook, die slecht zijn voor uw gezondheid. 
Sojakaarsen veroorzaken namelijk geen zichtbare rook en stoten niet tot nauwelijks roet af. Dus geen zorgen, zet uw huis gerust vol met Eco-kaarsen.

Betere geurverspreiding
Sojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. 

Volledig opbranden van de kaars
Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee. Daarnaast kunt u het glas van de kaars makkelijk schoonmaken (ook vaatwasser bestendig) zodat je het glas de volgende keer bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een lekker drankje ;-). Bij paraffine kaarsen blijft er vaak veel was over in het glas en zal je de was nooit volledig uit het glas kunnen krijgen, zonde! (Dit geldt voor alle MyFlame kaarsen). 

 

© 2018 - 2020 lifestyle 72 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel