Algemeen:
Lifestyle 72 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Lifestyle 72
 zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. 

 

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Lifestyle 72. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 5/07/2018.  Met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met ons, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking:
Hieronder kunt u lezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken, waar  wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Gebruik van NAW Gegevens:
Lifestyle 72 gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen. Om het winkelen bij Lifestyle 72 zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Indien u wenst om inzage te krijgen in de door ons bijgehouden informatie is dit mogelijk. Indien u uw gegevens wenst te wijzigen of te verwijderen uit ons bestand kunt u dit per email aan ons doorgeven info@lifestyle72.nl 

Contactgegevens:
https://www.lifestyle72.nl/
Langestreek 7
8531 HV Lemmer
Kamer van koophandel nummer: 57618054 
Btw nummer: NL8526.60.236.B01 
Telefoonnummer: 0514-542570

Persoonsgegevens die wij verwerken:
* Voor- en achternaam
* Adresgegevens
* Telefoonnummer
* Email adres
* IP adres
* Geslacht
* Geboortedatum
* Foto's
* Locatiegegevens
* Bankrekeningnummer
* Internetbrowser en apparaattype
* Gegevens over jou activiteiten op onze website
* Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt b.v. door een profiel aan te maken op onze website , in correspondentie en telefonisch

Het doel waarvoor wij persoonsgegevens verwerken:
* Verzenden van nieuwsbrieven (nieuwsbrieven alleen met uw toestemming)
* Afhandelen betaling
* Bellen of E-mailen om een bestelling uit te kunnen voeren (indien nodig)
* Klanten de mogelijk bieden om een account aan te maken
* Informeren over wijzigingen van onze diensten en produkten
* Om de bestellingen af te kunnen leveren
* Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. In uw account slaan we informatie op     zoals  uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
* Voor het personaliseren van de website en u artikelen aanbevelen die u  mogelijk interessant vindt.

Derden aan wie wij uw gegevens door sturen:
Wij geven geen informatie door, zonder toestemming. 

Geautomatiseerde besluitvorming:
Lifestyle 72 neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Lifestyle 72) tussen zit, wel worden deze besluiten door een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Lifestyle 72) gecontroleerd.

Mollie: 
Mollie BV is een betalingsplatform van voor betalingen vanuit de website, denk hierbij aan IDeal.
Als u een order hebt geplaatst en u wilt betalen mag u kiezen uit bepaalde betalingsmogelijkheden. Mollie laat u dan een venster zien zoals je gewend bent om te kunnen betalen met bijv. IDeal.
De website van een zogenaamde payment processor is een beveiligde verbinding. Je betaal gegevens worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan dus ook niet opgeslagen door Lifestyle 72. Wanneer de betaling is voltooid , krijgt u hiervan een bericht van het Opencart platform (Lifestyle 72) Mollie en alle aangesloten transactie bedrijven zijn beveiligd en dat is duidelijk geworden in hun vernieuwde privacy wetgeving. Hiervoor moeten we u doorsturen naar mollie. Deze koppeling maakt gebruik van een beveiligde link en hierdoor zullen jouw gegevens niet buiten deze link komen.

MyParcel:
MyParcel is een dochterbedrijf van PostNL. Zij zijn verantwoordelijk voor het verzenden van uw aankoop. Als uw betaling is verwerkt, dan wordt uw aankoop in orde gemaakt en naar het dichtstbijzijnde Myparcel /PostNL afleverpunt gebracht. MyParcel heeft uw gegevens nodig voor het verzenden van uw aankoop. De gegevens die ze overnemen zijn uw adres en aanvullende gegevens die u hebt opgegeven. Dit is ten alle tijden te veranderen mocht u per ongeluk een verkeerde adres hebben ingevuld. Jouw gegevens komen in het Lifestyle 72 bedrijfsplatform van MyParcel en zo worden uw gegevens verwerkt. Omdat Opencart en MyParcel gekoppeld zijn worden labels en verzendingen automatisch doorgestuurd naar de platformen. Zo is het voor Lifestyle 72 makkelijker om uw label te printen en uw verzending zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Met PostNL kunt u met een track-and-trace code uw zending volgen. U kan er voor zorgen dat alleen u deze zending kan inzien. Als u deze code deelt, dan kunnen eventuele gevolgen voor u komen en niet voor Lifestyle72 of MyParcel. 

MyParcel is goed beveiligd, voor hun privacy policy moeten we je doorsturen naar: https://backoffice.myparcel.nl/pdf/myparcel-privacyverklaring.pdf   Met MyParcel hebben wij een verwerkingsovereenkomst.

Google:
Wij gebruiken google analytics omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van onze website kunnen optimaliseren. Via deze website worden er daarom analytische cookies van google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd en versleuteld . Uw IP-Adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden.
Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met google.

Facebook:
Facebook is een online social media website wat u vele opties bied om verbonden te zijn met cyberspace en iedereen met een profiel en/of pagina. Lifestyle 72 gebruikt een bedrijfspagina op Facebook voor commerciële doeleinden. Deze bedrijfspagina wordt  beheerd door: Geralda de Jong. De gegevens die er worden gebruikt zijn uw opgegeven gegevens vanuit uzelf of met toestemming van uw Facebook profiel. Lifestyle 72 gebruikt voor bijvoorbeeld winacties gegevens om met u in contact te komen zodra u hebt gewonnen. Dit gebeurt alleen met uw toestemming. Voor elke winactie worden er voorwaarden gemaakt. U dient deze te accepteren voor uw veiligheid als u mee wilt doen. Posts die gemaakt worden op Facebook, zijn door Geralda de Jong geplaatst. Los van andere volgers heeft niemand toegang tot uw gegevens als u toestemming geeft dat wij ze mogen gebruiken.

Instagram:
Instagram is een social media website die voornamelijk foto’s en video’s gebruikt om te laten zien aan volgers en/of de rest van de wereld door middel van profielen. Instagram is een onderdeel van Facebook en is ook gelinkt voor posts aan Facebook. Instagram wordt net zoals Facebook gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit doen wij doormiddel van advertenties en posts. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als bij Facebook.

Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens?
Lifestyle 72 bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren of recht hebben op garantie.

  • Contactgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren of recht hebben op garantie.

  • Adres > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Dezelfde reden die wordt gegeven voor de bovengenoemde categorieën.

  • Betaalgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Voor de betalingsverkeer en retourzendingen.

  • Email > Bewaartermijn: 1 dag tot 7 jaar >Reden : Zodat we gelijk jouw gegevens kunnen terug vinden mocht er onverhoopt iets mis zijn met de order/garantie termijn, en mochten er afspraken gemaakt zijn en of toegezegd dan kunnen we dit hiermee aantonen.

Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij de factureren met uw gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang het termijn loopt (7 jaar) bewaren voor de belastingdienst. Heeft u zich aangemeld voor onze nieuwsbrief , dan blijven deze gegevens bewaard totdat u zich zelf weer afmeldt voor de nieuwsbrief.

Cookies: 
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Lifestyle 72 gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Cookies zorgen er voor deat de website naar behoren werkt. Tevens worden ze gebruikt om uw order correct af te handelen. 
U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 
Cookies die op onze website geplaatst worden door derden zijn adverteerders, sociale media.

Inzage gegevens, aanpassen of verwijdering:
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Ook hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensbewerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en het recht op overdraagzaamheid van de gegevens. 
U kunt dan een verzoek bij ons indienen via info@lifestyle72.nl , binnen 3 weken reageren wij op uw verzoek.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strookmet nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.
Ook hebt U de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de Nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?:
Lifestyle 72 neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Zo beschikt onze website over een SSL certificaat: (Herkenbaar aan https:// en een hangslotje) zodat jouw bezoek aan onze website altijd via een beveiligde verbinding plaats vindt.

Wij installeren nieuwe beveiligingsupdates van onze virusscanner en gebruiken de relevante plugins wanneer deze beschikbaar zijn.

Alle verkooporders zijn opgeslagen in het platform van mijn webwinkel, deze worden beveiligd met een wachtwoord.

Heb je het idee dat jouw gegevens toch niet helemaal goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via: info@lifestyle72.nl

Webwinkelsoftware:  MijnWebwinkel
Onze  webwinkel   is  ontwikkeld  met  software  van  MyOnlineStore. Persoonsgegevens die u ten behoeve  van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te kunnen  bieden, zij zullen  uw gegevens   nooit  gebruiken  voor  een  ander doel. MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore  maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen  met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Webhosting:  MijnWebwinkel
Wij nemen webhosting: My Online Store (Mijnwebwinkel)  verwerkt persoonsgegevens  namens  ons  en  gebruikt uw  gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel  kan  deze  partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens.  My Online Store heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. My Online Store is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Mijn webhost
Wij  maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer  gebruik van de diensten van Mijnwebwinkel (My Online Store). Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Mijn webhost heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors

Mollie.
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie, zij verwerken je naam, adres en woonplaatsgegevens en de betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen.

Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt  in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaard jouw  gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Doel van de gegevensverwerking:
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u uw gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met uop te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens:
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek:
In voorkomende gevallen kan Lifestyle 72 op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen om uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen:
Wij bewaren uw gegevens zolang u klant van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten:
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving hebt u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

* In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen om u te laten legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.
U hebt ten alle tijden het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

* U hebt inzagerecht. 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

* U hebt rectificatierecht.
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

* U hebt recht op beperking van de verwerking. 
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens (tot u de beperking opheft) niet langer worden verwerkt.

* U hebt recht op overdraagbaarheid. U hebt  altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen via de mail. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

* U hebt recht van bezwaar. U hebt in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Lifestyle 72. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

* U hebt  bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Wijzigingen in het privacybeleid:
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens:
Lifestyle 72
Langestreek 7 
8531 HV Lemmer
Nederland
Telefoon: 0514-542570
E-mail: info@lifestyle72.nl

Overige: 
Lifestyle 72 verkoopt uw gegevens niet. Lifestyle 72 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. De door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Lifestyle Uniq. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

© 2018 - 2019 lifestyle 72 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.