Lifestyle72

Over ons

Hii,

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website! En dat jullie wat meer willen weten over Lifestyle 72! 
Onze website is sinds mei 2017 actief, waar wij zelf erg trots op zijn!

Wij hebben een winkel voor wonen & kado. De artikelen die wij uitzoeken zijn veel gericht op landelijk wonen maar is ook geschikt voor andere interieurstijlen. Je kan één artikel decoreren in vele verschillende interieurstijlen. Wij zijn altijd opzoek naar stoere, leuke / betaalbare artikelen, zodat er voor ieder wat is. Om de kosten zo laag mogelijk te houden hergebruiken wij verpakkingsmateriaal.

Heeft u vragen, advies nodig of zoekt u naar een specifiek artikel? U kunt ons altijd een mail of een berichtje via Facebook / Instagram sturen.

De winkel bevindt zich midden in het centrum van Lemmer. De ingang van onze winkel is te vinden via de fietsenwinkel Rijwielhandel Boek. Wij verwelkomen u graag.

Adres:
Langestreek 7
8531 HV Lemmer
Friesland, Nederland.
06-82382955

Janny

Janny, de eigenaresse van Lifestyle72. Samen met haar man zijn ze begonnen met een fietsenwinkel waarbij later een woonwinkel is ontstaan! Het begon allemaal met het opknappen van oudere lampen en het maken van houten kandelaren. Op gegeven moment was ik daar wel wat klaar mee en kwam ik op vakantie een leuke groothandel tegen, toen is alles een beetje beginnen te groeien. 

Waar hou ik mij mee bezig? Je kan beter vragen waar niet mee want dat is wat makkelijker. Ik doe de boekhouding, inkopen van accessoires, artikelen prijzen, in de winkel zetten en orders inpakken. Zo’n beetje alles wat erbij hoort, alleen besteed ik social media en de website handelingen uit aan de andere 2 damens!

Shanna

Shanna

Shanna, de dochter van Janny. Sinds 2021 officeel aan het werk bij Lifestyle 72, maar ook daarvoor was ze al te vinden in de winkel. Ze is vooral te vinden in de winkel en maakt de orders van de webshop klaar. Het verwerken van orders doe ik met plezier! Ook kijk ik na de laatste trend en beslis ik mee over artikelen die we inkopen. 

Geralda

Geralda

Geralda, de schoondochter van Janny. Het begin was voor mij het maken van de website. Janny had een leuke groothandel gezien en ik had voorgesteld om me te verdiepen in de wereld van online ondernemen, hoe begin je een webshop? Waar hou ik mij mee bezig? dat is vast al te raden. Ik ben vooral bezig met de webshop van Lifestyle 72 en social media, daarnaast sta ik zaterdags in de winkel. Inkopen doen we samen, we kijken er samen na, ieder heeft een ander smaak en dat maakt dat wij een ruime aanbod kunnen aanbieden.